Látogass el hozzánk, és szépülj Nálunk!

Hétfő - Péntek: 8:00 - 19:00 | Szombat: 8:00 - 14:00 | Vasárnap: Zárva

Csapatunk
Kelemen Eszter +36304120193

üzletvezető / kozmetikus / műszempilla-építő / füllyukasztó

2012-ben nyitottam meg az Eszterházy Szépségszalont egy picike kis helyen, majd 5 év elteltével kinőttük, és egy tágasabb, modernebb helyen találkozhattok azóta velem/velünk. Hogy milyen szolgáltatásokat végzek? Kezdjük a legkisebbeknél. Füllyukasztás – Kicsiknek-nagyoknak egyaránt, már nagyon sok kisbabának általam lett az első fülbevalója. Mindezt villámgyorsan, fájdalommentesen. Műszempilla – Ez a fő tevékenységem, ez teszi ki a munkám 70%-át. Hosszasan tudnék erről írni, hogy mit képviselek ezen belül, milyen szettre számíthatsz nálam, ill. mennyit képzem magam ezen a téren (is), de inkább nézd meg a galériát, és beszéljenek helyettem a képek. Gyantázás – Muszáj ezt is kiemelnem a kozmetikai szolgáltatások körül, mert imádom 😀 Nagyon szeretek gyantázni, ha eddig nem mertél eljönni, akkor gyere, nem fogod megbánni, örökre elfelejtheted  borotvádat. Továbbá szeretettel várlak Arckezelésekre, és hamarosan Sminkre is!

Fekete Diána +36307111602

műkörömépítő

Bokor Szilvia +36302923494

kozmetikus / műszempilla-építő / füllyukasztó

Németh Barbara +36704119178

műkörömépítő

2017 óta dolgozom mint műkörmös, és azóta az Eszterházy Szépségszalon tagja vagyok. Crystal Nails termékeit használom. Többnyire géllakra és zselés megerősítésre van igény, valamint zselével való építésre, így porcelánnal nem is dolgozom. Láb géllakkozással is foglalkozom, (pedikűrrel nem) s bár ez főként nyáron népszerű, természetesen egész évben van rá lehetőség. A galériában láthatod a munkáimat, ha elnyerte a tetszésedet, várlak szeretettel.

György Katinka +36205253332

fodrász

Kellemes környezetében maximális figyelemmel igyekszem vendégeink legkülönbözőbb igényeit kielégíteni. Célom, mindenki  számára a legtökéletesebb frizurát megtalálni egyéniségének és kívánságának a leginkább megfelelőt. Otthoni hajápolással kapcsolatban pedig olyan információkat adni, amivel odahaza is tökéletesen karban tarthatják hajukat. Szeretettel várom a szépülni vágyó vendégeket.